DOS'46 verslaat Dalto in tweede helft

KORFBAL - De korfballers van DOS'46 uit Nijeveen boekten zaterdagavond een ruime zege bij Dalto in Driebergen. De formatie van Jan Jouke Flokstra won met 17-25.
Door die zege staan de Nijeveners op de tweede plaats in de korfballeague, met 10 punten uit zes duels. Koploper is nog altijd Koog Zaandijk dat evenveel punten heeft als DOS, maar dan uit vijf wedstrijden. Het Groninger Nic ging hard onderuit in de thuiswedstrijd tegen PKC. Het werd in Groningen maar liefst 19-27.
Bij rust stond de ploeg van trainer/coach Jan Jouke Flokstra in Driebergen nog achter met 13-10 tegen een zeer agressief spelend Dalto. Maar in de tweede helft was het verzet bij Dalto gebroken en liet DOS'46 de tegenstander alle hoeken van de zaal zien. Jan Jouke Flokstra reageerde na afloop op het grote verschil tussen het spel in de eerste en de tweede helft.....
Een van de betere spelers bij DOS'46 was Janice de Groot. Samen met Peter Lageweg en Casper Boom werd zij topscorer met vijf treffers. En ondanks de achterstand bij rust had zij geen moment getwijfeld aan een goede afloop...
Overgangsklasse: Noordenveld - ASVD 10-15

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.