Emotioneel afscheid topvolleybal Dwingeloo

VOLLEYBAL - Met een 4-0 overwinning tegen een all-star team heeft DOK Dwingeloo afscheid genomen van het topvolleybal in Drenthe. Doordat de geplande verhuizing naar Zwolle door financiële problemen geen doorgang kon vinden en ook de laatste competitiewedstrijden werden geannuleerd, kwam er drie weken geleden een abrupt einde aan het topvolleybal.
Met een wedstrijd tegen een all-star team, met allemaal oud-spelers van DOK, kwam een periode ten einde. Spelers als Riëtte Fledderus, Jennifer Waninge en Laura Kim Nijhuis, hadden de weg naar Dwingeloo weten te vinden. In een bomvolle sporthal De Hulsebosch bleek dat het huidige team van DOK een maatje te groot was voor de all stars. Het publiek genoot echter van de 'oude' toppers.

Na afloop bedankte Anita de Ridder op emotionele wijze het publiek voor de steun die de ploeg van trainer Bram Leijssenaar de afgelopen jaren heeft ontvangen. Net als veel andere speelster, weet De Ridder niet waar ze volgend seizoen gaat spelen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.