Sheila E komt naar Retropop in Emmen

EMMEN - Funkzangeres Sheila E is toegevoegd aan de line-up van Retropop in Emmen. Sheila E is bekend geworden door haar samenwerking met Prince en heeft als percussionist en zangeres in de jaren tachtig zelf ook hits gescoord als solo-artiest.
Voor het festival aan de Grote Rietplasop zaterdag 9 juni zijn inmiddels 8500 kaarten verkocht. Dat is volgens de organisatie tien procent meer dan vorig jaar rond deze tijd. Ook grote namen als UB40, Nik Kershaw, Rodger Hodgson van Supertramp en De Dijk komen naar Retropop.

De organisatie is op dit moment trouwens nog bezig om nog een bekende band toe te voegen aan het programma, maar wil dit pas volgende week bekend maken. Dan moet de complete line-up van de elfde editie van Retropop bekend zijn.

De organisatie hoopt net als vorig jaar 12-duizend bezoekers te trekken. Voor het eerst dit jaar is er ook een camping bij Retropop, zodat mensen die van ver komen en het slotoptreden van het festival willen meemaken dichtbij en goedkoop kunnen overnachten.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.