Doelman Schellekens verruilt landskampioen voor E&O

HANDBAL - Dennis Schellekens is de eerste nieuwe aanwinst van E&O voor het komend seizoen. De 21-jarige doelman komt over van landskampioen Volendam, waar hij al vier seizoenen de tweede doelman is achter Martijn Cappel. Daarvoor kwam Schellekens uit voor UDSV uit zijn geboorteplaats Utrecht.
"Sinds mijn 18e speel ik bij Volendam en al die tijd heb ik Cappel voor me gehad. Hij is misschien wel de beste keeper in de eredivisie en hij is niet voor niets weer gevraagd voor het nationale team. Ondanks dat ik het begrijp dat de trainer in de belangrijke wedstrijden voor Cappel kiest, had ik toch wel meer willen spelen. Zeker in het laatste jaar is mijn motivatie dan ook wel wat minder geworden. Maar die motivatie is nu weer helemaal terug. Ik heb een goed gesprek met Joop Fiege gehad. Ik ken hem nog van mijn periode bij Jong Oranje. Hij gaf me een heel goed gevoel. Ja, ik weet wie er op dit moment bij E&O keepen. Ook met hen heb ik samengespeeld bij Jong Oranje. Ik weet niet wat de club met hen van plan is. Mochten ze blijven dan is de positie onder de lat bij E&O in ieder geval breed bezet", aldus Schellekens.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.