WKE in blessuretijd voorbij Baronie

VOETBAL - WKE heeft in de strijd om de landstitel bij de zondagamateurs goede zaken gedaan door met 2-1 te winnen van De Baronie uit Breda.
Halverwege de eerste helft kwam WKE met 0-1 achter maar vlak voor rust werd Paul Weerman binnen het zestienmeter gebied aangetikt. De penalty werd verzilverd door Kevin Mooibroek.

Na rust ging waren beide teams aardig aan elkaar gewaagd en de wedstrijd bleef tot aan het einde spannend. In blessuretijd scoorde de pas ingevallen Arjan Wessels het winnende doelpunt voor WKE.
De Emmenaren staan met 6 punten uit 3 wedstrijden aan kop in deze competitie. De volgende wedstrijd speelt WKE tegen Westlandia en om kampioen van de zondaghoofklassers te worden heeft de ploeg van trainer Andre Paus aan een gelijk spel voldoende.