SC Erica blijft eersteklasser

PROVINCIE - VOETBAL Sport Club Erica is er niet in geslaagd om na 27 jaar weer terug te keren in de Hoofdklasse.
De ploeg uit Erica verloor in Barger Oosterveld voor 3500 toeschouwers de beslissingswedstrijd met 0-2 van Stevo uit Geesteren. De eindstand was bij de rust al bereikt. Stevo scoorde na zeventien minuten uit een vrije trap de 0-1. En negen minuten later stond de 0-2 op het scorebord, na een treffer uit een goed uitgevoerde counter. Erica wist zich via Jorik Beuker en Sjaak Wiechers slechts twee kansen te creëren en de overwinning ging dus verdiend naar Stevo dat het volgend jaar mag gaan proberen in de Hoofdklasse.