Directeur VVV naar NAM

PROVINCIE - ASSEN - Directeur Bram Bos van de VVV Drenthe Plus stapt op, nog voordat de fusie van Drentse VVV's helemaal is afgerond. Bos gaat werken bij de NAM in Assen.
In een persbericht spreekt de fusiedirecteur van een moeilijke keuze. Het aanbod van de NAM kwam volgens hem net iets te vroeg om de VVV-organisatie helemaal onbezorgd achter te laten. De Raad van Toezicht en medewerkers van de VVV Drenthe Plus betreuren het vertrek van Bos, maar respecteren zijn besluit. Penningmeester Worst van de VVV in Meppel staat te kijken van het vertrek van directeur Bram Bos van de VVV Drenthe Plus. Dat zei hij dinsdag voor de microfoon van Radio Drenthe. Bos gaat werken bij de NAM in Assen. De VVV in Meppel heeft zich nooit aangesloten bij de VVV Drenthe Plus. Worst is daar nog steeds blij om, want volgens hem moest de VVV in Meppel veel te veel betalen. Hij vreest dat Bos misschien wel een zinkend schip verlaat. Volgens Worst kan de VVV in Meppel best opgaan in de VVV Drenthe Plus, maar wel onder andere voorwaarden. Hij sluit ook niet uit dat de Meppeler VVV zich aansluit bij die in Noordwest-Overijssel.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl