Petstra/DTK'70 in zware halve finale

TAFELTENNIS - In de halve finales van de play-offs in de eredivisie spelen de tafeltennissers van Petstra/DTK?70 zondag in Klazienaveen tegen Wijzenbeek/Westa.
In de andere halve finale stuit AA Drink/FvT op Enjoy&Deploy Heerlen.
De Drentse ploeg bewaart geen goede herinneringen aan de Limburgse formatie. Ook vorig seizoen stond Petstra/DTK?70 tegenover Westa en toen kreeg ze tweemaal met 4-1 aan de broek. Ook vorige week in de reguliere competitie was de Limburgse formatie duidelijk de sterkste: 6-1.
Jan Vlieg stelt dat er de komende twee duels uit een ander vaatje moet worden getapt. 'Afgelopen zaterdag heeft alleen Leppers zich staande gehouden, Zhou en Ter Luun hebben niet goed gespeeld. Dat moet anders willen we een serieuze kans maken.' Nathan van der Lee speelde afgelopen zaterdag niet. Het ligt in de lijn der verwachting dat de Groninger zondag wel in de basis staat, net als kopman Ter Luun. Verder kan Vlieg beschikken over Zhou Chang Long en Pepijn Leppers. De return van dit duel is zaterdag 14 november in Wessem.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl