Finaleplaats voor De Treffers ver weg

TAFELTENNIS - De tafeltennissers van De Treffers hebben zondagmiddag in Klazienaveen de eerste wedstrijd in de halve finales van de play-offs met 2-5 van Westa uit Wessem verloren.
In de eerste partij, die bijna 45 minuten in beslag nam, was De Treffers-speler Casper ter Lüün net wat sterker dan Martijn de Vries. Ook Sliepen en Zhou maakten er een lange partij van. De Wessem-speler won uiteindelijk met 2-3. De derde partij ging sneller. Wessem-speler Liu Qiang won met maximaal verschil van Nathan van der Lee. Ook in het dubbelspel was de Chinees van Westa goed op dreef. Aan de zijde van Sliepen gaf hij weinig weg tegen het Treffers-duo Van der Lee/Ter Lüün. Na de pauze verloor Casper ter Luun de vijfde partij met 1-3 van Daan Sliepen. Martijn de Vries versloeg Nathan van der Lee met 3-1 en daarmee is zijn ploeg goed op weg naar een plaats in de finale. In de derde game van de zesde partij kwam Nathan van der Lee, bij een 1-1 stand in games, nog op voorsprong tegen Martijn de Vries. Maar kon het uiteindelijk toch niet bolwerken en verloor met 1-3. In de laatste partij klopte Zhou Changlong landgenoot Liu Qiang met 3-2.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl