De vrije trappen van Hans Denissen

8C0F48EFFC5CFA27C1257671004703E5_WPicture1_1.JPG
8C0F48EFFC5CFA27C1257671004703E5_WPicture1_1.JPG
VOETBAL - Tilburger Hans Denissen heeft bij Fc Emmen een eigen techniek ontwikkeld voor het nemen van vrije trappen. Hij liet in TV Drenthe Sport zien hoe dat gaat.
Denissen komt dit seizoen voor het eerst uit voor FC Emmen. De Nederlandse aanvaller keert na één seizoen in het buitenland gespeeld te hebben terug naar de Jupiler League. De aanvaller kwam in het verleden uit voor Willem II, RBC Roosendaal en MVV en begon vorig seizoen bij het Cypriotische Ayia Napa FC. Hij verruilde Zuid-Europa later voor het Finse FC Haka, maar zijn verblijf bij die club bleef slechts beperkt tot een paar weken.
Na een succesvolle stage bij de Duitse 3. Bundesliga-club Dynamo Dresden, klopte FC Emmen bij de aanvaller aan. Denissen zag zijn proefperiode beloond worden met een verbintenis tot het einde van het huidige seizoen. Daarnaast heeft FC Emmen een optie bedongen om de aanvaller ook komend seizoen aan zich te binden.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.