Aalsmeer maatje te groot voor Hurry Up

Ronald Suelmann (Hurry Up).mp3
HANDBAL - De handbalheren van Hurry Up uit Zwartemeer hebben zaterdagavond verloren van Aalsmeer met 31-37.
De Drentse ploeg kon in de eerste helft goed bij blijven, maar moest na rust toch wat toegeven op de nummer drie van de eredivisie.
In het treffen tussen de twee ploegen wist Hurry Up de aansluiting met de bekerwinnaar van vorig seizoen goed te behouden. Een ruststand van 16-19 gaf de Drentse ploeg hoop op een goede afloop. Dit ondanks een gekwetste ploeg. Veel spelers hadden last van griepverschijnselen en konden zodoende niet voluit trainen. Toch kon de hekkensluiter na rust terug komen tot 20-21.
Daarna was het Aalsmeer dat kon uitlopen naar de eindstand van 31-37. Dit kwam mede door de topscorer van de avond Stefan Geleijn, die veertien treffers voor zijn rekening nam. Bij de heren van Hurry Up was Ronald Suelmann met twaalf treffers de best scorende man.
Hurry Up moest het stellen zonder Germ Germs (foto) .Hij heeft afgelopen week een kijkoperatie ondergaan waarbij een stuk van zijn meniscus is verwijderd. En hij heeft zijn voorste kruisband gescheurd. Hij komt dit seizoen niet meer in actie.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl