Anneke Blom wint zeezender Radio

ASSEN - Anneke Blom heeft een radio gekregen voor haar verhaal over de zeezenders van vroeger. Zeezenders stonden centraal bij Radio Drenthe in mei van dit jaar.
Luisteraars konden herrineringen opsturen aan de zeezendertijd. De luisteraar met het meest mooie, of meest bijzondere verhaal kreeg van Radio Drenthe een rondleiding door de studio's, de prachtige Boat that Rocked radio én de film van "The boat that rocked". Anneke Blom kreeg uit handen van presentator Sjoerd Looijenga haar prijs.
Het verhaal dat ze instuurde was een verhaal over een vriendin van haar. Een jaar of 20 geleden maakte Anneke samen met haar vriendin Lies een tour langs de radioschepen. Daar maakten ze een aantal foto's van. Zeventien jaar later bekeek ze met haar toenmalige man die foto's. Tot verbazing van de man bleek hij zélf op die foto te staan. Helaas is de man inmiddels overleden. De muziekredactie van RTV Drenthe vond dit een dusdanig bijzonder verhaal dat zij de radio kreeg. (De man om wie het gaat staat als tweede van links op de foto.)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl