IJsbaan hele jaar open bij Bonte Wever Assen

ASSEN - Eigenaar Jan Smit van het evenementencomplex De Smelt, dat sinds vrijdag De Bonte Wever Assen heet, wil de ijsbaan in Assen ook in de zomer openhouden.
De ondernemer uit Almelo heeft verschillende onderzoeksbureaus ingeschakeld, die uitzoeken of het plan haalbaar is. Ook is Smit nog in gesprek met de gemeente Assen over een gemeentelijk zwembad bij het evenementencomplex.
Bij de onthulling van de nieuwe naam, werd ook het startsein gegeven voor de bouw van een hotel bij het complex. Tijdens de onthulling van de nieuwe naam, sloeg Smit met oud-eigenaar Hennie van der Most en burgemeester Sicko Heldoorn van Assen de eerste paal voor het hotel de grond in.
Het hotel bij De Bonte Wever krijgt uiteindelijk 350 kamers. De eerste kamers moeten in oktober klaar zijn. Oud-eigenaar Hennie van der Most blijft als adviseur trouwens betrokken bij het sport- en evenementencomplex.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl