Gelijkspel BV Veendam tegen FC Omniworld Gelijkspel BV Veendam tegen FC Omniworld

VOETBAL - BV Veendam heeft vrijdagavond de punten gedeeld met FC Omniworld. In Almere werd het 1-1.
De thuisploeg begon beter aan de wedstrijd en werd na ruim tien minuten beloond met de 1-0 van verdediger Renee Troost. Na ruim een half uur kwam Veendam beter in de wedstrijd en dat resulteerde in de 32e minuut in de gelijkmaker door Michael de Leeuw, die de bal binnen mocht tikken na een goeie actie van Tjeerd Korf.
In de tweede helft waren weinig kansen. De grootste kans was ongeveer twintig minuten voor tijd voor Michiel Hemmen, die was ingevallen voor Marnix Kolder. Na een fout van de doelman van Omniworld schoot Hemmen voor open doel de bal in het zijnet. BV Veendam staat nu tiende in de Jupiler League met 27 punten uit 18 wedstrijden.