Honden vergiftigd bij Glimmen

PROVINCIE - GLIMMEN - Een man uit de stad Groningen heeft aangifte gedaan van de vergifiging van zijn twee honden. De man had de honden los laten lopen in Appelbergen bij Glimmen.
Korte tijd later werden de dieren ziek. Bij een dierenarts bleek dat ze mogelijk vergiftigd waren. De politie adviseert hondenbezitters de honden niet los te laten lopen en ze zeker niet te laten eten van etensresten die zijn achtergelaten.
EELDE ? De politie heeft vrijdagavond op de Legroweg in Eelde een 30-jarige automobilist uit Groningen aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. De automobilist reed zonder verlichting en trok daardoor de aandacht van agenten. De man werd aan de kant gezet en moest een blaastest ondergaan. De man bleek te hebben gedronken en werd aangehouden. De man verklaarde dat hij ook harddrugs had gebruikt. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt, het rijbewijs werd ingevorderd en hij kreeg een rijverbod van drie uur opgelegd.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl