Henk-Jan Wilms tafeltenniskampioen Drenthe

TAFELTENNIS - In sporthal De Zon in Klazienaveen prolongeerde Henk-Jan Wils zondag zijn Drentse tafeltennistitel. In de eindstrijd was hij net als in 2009 te sterk voor zijn teamgenoot Peter Verwey.
Wils trok met 4-2 aan het langste eind. Ondanks het slechte weer, waren er amper afmeldingen te melden, zodat ook de editie van 2010 als succesvol de boeken ingaat.
Het was overigens geen verrassing dat beide spelers in de finale stonden. De bezetting in de sterkste klasse was magertjes. Wils en Verwey maakten er een leuke finale van en was het uiteindelijk Wils die de titel veroverde. Bij de dames toonde Heleen Mulderij zich de sterkste. Ze was in de eindstrijd met 3-1 te sterk voor Sandra Schuurke.
Op zaterdag was het een drukte van belang bij de jeugd. Meer dan 160 inschrijvingen kon de organisatie melden, wat een record betekende. Bij de jongens ging de Drentse titel naar Remon Linnewiel, terwijl bij de meisjes Kim Elshoff zich de sterkste toonde. De verenigingsbeker ging bij de jeugd naar Emmen, en bij de senioren naar Petstra/DTK'70.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl