Dorpsrevue van Elp jubileert

3cd18acac3b8edcfc12576c0005ed710_wpicture1_1.jpg
3cd18acac3b8edcfc12576c0005ed710_wpicture1_1.jpg
ELP - Voor de veertigste maal wordt de dorpsrevue van Elp opgevoerd. Ieder jaar, op vier zaterdagen in de maand februari, bruist het in Elp.
Dan speelt toneelvereniging 'Eendrachtig Leren Praten En Redeneren' de jaarlijkse E.L.P.E.R. revue in de toneelzaal van de Koekoekshof in het hart van het dorp. De eerste try-out zit er op. De kinderen van de basisschool mochten als eerste komen kijken.
Dit seizoen wordt bijzonder, want het gezelschap enthousiaste amateur-spelers voert dan voor de veertigste maal de revue op. Al sinds 1970 komt de toneelvereniging met een avondvullende revue. Een show zonder rode draad, maar een voorstelling vol met sketches en liedjes over de actualiteit. Maar vooral herkenbare zaken uit het dagelijks leven, die stuk voor stuk zelf geschreven zijn.
Ook de decors en de kleding worden door de leden ontworpen en gemaakt. Een vast onderdeel van de revue is 'roddel'. Deze act zal ook in de veertigste revue vast niet ontbreken. Twee mannen verkleed als vrouw zetten de actualiteit in een humoristisch daglicht. Daarbij wordt een beroep gedaan op de creativiteit van de spelers, want elke week zijn er weer andere zaken uit de actualiteit die zij op de hak nemen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl