Debat op Hondsrugcollege

EMMEN - Christiaan Serbanescu-Kele en Coen Smit van (vwo 6) van het Hondsrugcollege in Emmen organiseren volgende week woensdag 'het Groot Hondsrug Debat'.
Aanwezig zullen zijn burgermeester Cees Bijl, SP Tweede-Kamerlid enske Leijten, wethouder en lijsttrekker Henk Jumelet (CDA), lijsttrekker Wakker Emmen René van der Weide, PvdA-lijsttrekker Bouke Arends, masterclass politiek talent Tim Smit (JS in de PvdA) en Hans Hoek (D'66 Emmen).
De studenten krijgen een exclusieve workshop van de professionals, waarin ze de standpunten en de ideologieën van de verschillende politieke partijen leren kennen. Daarna wordt er gedebatteerd. Zij zullen het debat jureren en de beste debater van de dag aanwijzen. Deze mag vervolgens mee discussiëren tijdens een politiek café op 24 februari, waar D'66-leider Alexander Pechtold aanwezig is. Het debat biedt de leerlingen gelegenheid om met de politici in gesprek te komen en verschillende standpunten te leren kennen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl