Eis: werkstraf motorcoureur

EEXT - Tegen de 37-jarige motorcoureur uit Eext die een dodelijk ongeval veroorzaakte tijdens de historische motorraces in z'n woonplaats is 240 uur werkstraf en één jaar ontzegging van de rijbevoegdheid geeist.
Daarnaast wil de officier van justitie een schadevergoeding van 3000 euro voor de familie van het dodelijke slachtoffer en 800 euro voor een vrouw die gewond raakte bij het ongeval. Bij het ongeval vorig jaar in Eext kwam een 72-jarige inwoonster van Oosterhesselen om het leven. Uitspraak op 12 juli. Advocaat teleurgesteld Advocaat Bierens is teleurgesteld over de opstelling van de rechtbank in Assen in de zaak tegen zijn 37-jarige cliënt Harm K. uit Eext. Bierens kwam tijdens de zitting met het verzoek om meer getuigen en deskundigen te horen om onder meer meer duidelijkheid te krijgen in de snelheid van zijn client tijdens de historische race in Eext, want daarover spreken getuigen elkaar tegen. De rechtbank legde het verzoek naast zich neer en doet over twee weken uitspraak.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl