Dos'46 verliest in slotseconde van NIC

KORFBAL - De korfballers van DOS'46 uit Nijeveen hebben woensdagavond in de slotseconde met 23-22 verloren bij Nic in Groningen.
In een bomvolle sporthal kwam DOS steeds op voorspong, maar de Groningers kwamen telkens goed terug, door uitblinker Ricky Wu. Bij rust stond het 12-10 in het voordeel van de Nijeveners. In de laatste tien minuten wist de ploeg van trainer/coach Daniël Hulzebosch nauwelijks te scoren.
Met nog één minuut op de klok leidde NIC met 22-21. Casper Boom scoorde 15 seconden voor het einde de gelijkmaker: 22-22. Wat voor onmogelijk werd gehouden gebeurde dan uiteindelijk toch. Jeroen Dolfing maakte in de zoemer de winnende treffer voor Nic.
Door de nederlaag zakt DOS'46 naar de zevende plaats in de Korfballeague met 10 punten uit 12 duels.