Verkiezingsjournaal De Wolden

Drenthe Kiest De Wolden Radiojournaal.mp3
PROVINCIE - ZUIDWOLDE - Het dagelijkse verkiezingsjournaal, ditmaal aandacht voor De Wolden. In De Wolden is de laatste tijd heel wat afgepraat over onderwijshuisvesting.
De gemeenteraad heeft besloten om het christelijk onderwijs en het openbaar onderwijs in Zuidwolde niet gezamenlijk onder één dak te brengen. Nu zijn er 4 scholen. De raad koos voor twee scholen, één voor christelijk en één voor openbaar. Gemiste kans vinden veel ouders die zich nu alsnog hard maken voor één grote brede school. Bianca Bosma ging in Zuidwolde de straat op en peilde de meningen.
Verder in de studio burgemeester Peter Snijders. Wethouder Ton Dohle van Meppel is boos op de provincie. Die zou te weinig oog hebben voor de economie in Zuidwest-Drenthe. Is Snijder het met hem eens? We vragen elke dag een kandidaat raadslid uit een andere gemeente om zijn of haar licht te laten schijnen op de gemeente die centraal staat. Dat is Roelof Brands was dat van de combinatie Gemeentebelangen in Aa en Hunze.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl