Brand bij voormalig pretpark De Vluchtheuvel Norg

NORG - Een felle brand heeft zondagochtend het vroegere restaurant op voormalig pretpark De Vluchtheuvel is Norg in de as gelegd.
Het vuur ontstond rond half negen en ontwikkelde zich tot een uitslaande brand. Zes brandweerkorpsen kwamen ter plaatse om het vuur te bestrijden. De brandweer heeft het leegstaande pand gecontroleerd laten uitbranden, niemand raakte gewond.
Bij de brand is asbest vrijgekomen. De omgeving van het pand is daarom afgezet. De vrijgekomen asbestdeeltjes worden maandag opgeruimd. Er zijn geen aanwijzigen van brandstichting. De brand is vermoedelijk ontstaan bij een geplaatste houtkachel.
Projectontwikkelaar Poland en Wagenmakers BV in Oss is in opdracht van eiganaar Hans Vrijvogel aan het bekijken wat er met de plek van het pretpark moet gebeuren. Daarbij wordt gekeken naar het opnieuw opknappen van de bestaande panden, tot een gehele nieuwe invulling. Volgens de projectontwikkelaar is het nu nog te vroeg daarover mededelingen te doen. Begin maart is er overleg met de gemeente Noordenveld.
Foto's: Remko Nieboer en Peter van der Burg.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl