ACV en Flevo Boys komen niet tot scoren

Albert Schrik in gesprek met trainer Johan Pitstra.mp3
VOETBAL - Het Asser ACV kwam na tien competitieloze weekenden weer eens in actie. Tegen Flevo Boys uit Emmeloord kwam de ploeg zaterdagmiddag niet verder dan 0-0.
Beide partijen verdienden eigenlijk ook niet meer dan een punt.
In de eerste helft was ACV net iets sterker dan de ploeg uit Emmeloord. Alleen tot scoren kwamen de Assenaren niet. Flevo Boys moest zich beperken tot en enkele counter en creerde daardoor ook kansen, maar kwam eveneens niet tot scoren.
In het tweede bedrijf bleven beide hoofdklassers aan elkaar gewaagd en kregen wederom kansen. Scheidsrechter Stangen keurde een kopdoelpunt van de Asser ploeg af wegens buitenspel, maar het was twijfelachtig of dit ook zo was. Doordat de concurentie ook punten laat liggen, heeft het gelijke spel geen grote gevolgen voor de stand.
ACV heeft overigens nog een nieuwe speler aangetrokken. Jeffrey Bosch komt over van WHC. De Groninger is al de zesde nieuwe speler voor het volgende seizoen bij de Assenaren.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl