Frank Steffens en Anita de Vries winnen reis met spotten PvdA-bus

dbd2dd36e6c0b948c12576d90051ff36_wpicture1_1.jpg
dbd2dd36e6c0b948c12576d90051ff36_wpicture1_1.jpg
PROVINCIE - EMMEN ? De Partij van de Arbeid in Emmen heeft de 13-jarige Frank Steffens uit Weiteveen en Anita de Vries uit Barger-Compascuum afgelopen zaterdag verrast met een reis naar Brussel.
Beiden zijn winnaars van de actie 'Spot de PvdA-bus'.
De reis van de winnaars gaat naar het Europees parlement in Brussel waar ze te gast zijn bij Thijs Berman, tijdens de Europese verkiezingen lijsttrekker voor de Partij van de Arbeid. In Brussel krijgen Frank Steffens en Anita de Vries een rondleiding en maken kennis met de Euopese politiek en wat dit betekent voor ons in Emmen.
De prijzen werden uit gereikt door Bouke Arends na afloop van een politiek café met wethouder Gezienes Evenhuis en Frank Heemskerk, tot voor kort staatssecretaris van Economische Zaken. Tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen maakt de PvdA gebruik van een rode bus. Wanneer iemand deze bus zag en dit meldde maakte hij of zij kans op een prijs. Zo werd eerder een familie verrast met 100 rode rozen.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.