WKE verliest met 1-4 van be Quick 1887

PROVINCIE - VOETBAL - Hoofdklasser WKE verloor de eerste competitiewedstrijd na de winterstop met 1-3 van Be Quick 1887. De dag begon met het ruimen van sneeuw (foto).
Na een rommelige eerste helft, die met 0-0 werd afgesloten, kwamen de Groningers aan het begin van de tweede helft aan de leiding toen een voorzet van Mark van Dijken door Kevin Mooibroek in eigen doel werd getikt. Even later stond het alweer gelijk. Bjorn Zwikker werd onderuit gehaald en Robert Fik verzilverde de strafschop (1-1).
Het futloos spelende WKE creëerde nagenoeg geen kansen en kwam in de 73e minuut op een 1-2 achterstand toen Martijn Doldersum een schot van Van Dijken van richting veranderde. De gifbeker moest helemaal leeg in de 97e minuut waarin invaller Wouter van Aanholt de eindstand op 1-3 bepaalde.