DOK wint spannende treffer

PROVINCIE - VOLLEYBAL - De volleybalsters van DOK uit Dwingeloo hebben in Ootmarsum met 2-3 gewonnen van Set Up 65. De subtopper in de B-League kende een spannend scoreverloop.
De eerste set ging met 25-17 naar de thuisploeg. De tweede set ging nipt met 27-29 naar DOK. De Dwingelder dames verloren de derde set vervolgens met 25-16. Waarna orde op zaken werd gesteld. De vierde set werd 15-25 gewonnen. De vijfde en beslissende set ging met 8-15 naar DOK.
Het bestuur van DOK heeft met ingang van het nieuwe seizoen Bram Leijssenaar als nieuwe hoofdtrainer vastgelegd. Leijssenaar is op dit moment nog verbonden aan het eerste damesteam van Sudosa uit Assen.
Daar is de geboren Hoogevener bezig aan zijn tweede seizoen. Daarnaast is hij ook, voor het tweede seizoen assistent-trainer van Jong Oranje.
De pas 24-jarige Bram Leijssenaar speelde zelf bij Olhaco in Hoogeveen, waar hij vanwege een blessure met volleybal moest stoppen. Hij legde zich vervolgens toe op het trainersvak en dat beviel hem zo goed dat hij zich hierin verder heeft gespecialiseerd. Hij ziet TFM/DOK in Dwingeloo als enorme uitdaging.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl