Tuinmachines gestolen

DALEN - Bij een bedrijf aan het Kleine Veld in Dalen is ingebroken. Er werden een aantal motorkettingzagen en bladblazers meegenomen. De totale schade bedraagt ongeveer 12.000 euro.
EMMEN ? De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 33-jarige automobilist uit Oosterhesselen op de Slenerweg ter controle aan de kant van de weg gezet. Agenten wilden een blaastest afnemen bij de bestuurder. De man bleek niet te hebben gedronken. Na verdere controle bleek dat de man een ontzegging van de rijbevoegdheid had. Daarvoor kreeg de man een proces-verbaal. Het rijbewijs van de automobilist bleek ongeldig te zijn verklaard en ook daarvoor kreeg de man een proces-verbaal. De man mocht niet verder rijden en werd later opgehaald.
ASSEN ? De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een 16-jarige jongen uit Enhuizen en een 16-jarige jongen uit Grootebroek aangehouden voor vernieling van een bushokje aan de Weiersstraat. Agenten betrapten het duo tijdens een surveillance. Een van de jongens (16-jarige uit Grootebroek) had een winkelwagen in zijn handen en ramde meerdere malen tegen de ruiten van het bushokje. Toen het tweetal de politie zag gingen zij er vandoor. Agenten konden het tweetal onder de Minervaflat aanhouden. De linkerzijde van het bushokje bleek te zijn vernield. De jongens werden overgebracht naar het politiebureau en werden ingesloten voor nader onderzoek.
ZUIDLAREN ? Zaterdagochtend kreeg de politie een melding binnen dat er was ingebroken in de Prins Bernhardhoeve gelegen aan de Brink Oostzijde. Ter plekke bleek dat er bij twee bedrijven was ingebroken. Bij een bedrijf werden onder andere automaten opengebroken en werd een onbekend geldbedrag weggenomen en daarnaast werd ook een sigarettenautomaat leeggehaald. Bij een ander bedrijf werd een laptop weggenomen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl