Hoogeveense ondernemers zijn herinrichting Hoofdstraat zat

Ondernemer Richard van der Laan.mp3
PROVINCIE - HOOGEVEEN - Ondernemers in de Hoofdstraat in Hoogeveen zijn boos op de gemeente, ze vinden dat de herinrichting van hun straat te lang duurt. Sinds april vorig jaar ligt die open.
Ondernemers lopen omzet mis omdat hun zaken slecht bereikbaar zijn. Zo is ondernemer Richard van der Laan de bouwput voor zijn zaak meer dan zat. Oorspronkelijk zou de herinrichting een half jaar duren. Dat werd 9 maanden, maar nu duurt het al bijna een jaar. Er is nu haast geboden, want in april is de Cascaderun en dan moet alles toch echt klaar zijn.
Volgens ondernemer Van der Laan is de vertraging niet af te schuiven op de afgelopen vorstperiode. Ook daarvoor duurde het werk al veel te traag. Wethouder Wietze van der Zwaag van Hoogeveen legt de oorzaak van de vertragingen wel bij de vorstperiode van drie maanden en daarvoor de vondst van vervuiling wat eerst opschoont moest worden.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl