DOS '46 definitief niet naar de kruisfinales

KORFBAL - Ondanks een ruime 34-23 overwinning van DOS '46 uit Nijeveen op Blauw Wit, gaat de ploeg dit jaar definitief niet naar de kruisfinales.
Doordat concurent PKC wist te winnen bij Deetos is het gat te groot geworden.

In de laatste thuiswedstrijd had DOS '46 geen enkele tegenstand van Blauw Wit uit Amsterdam. De Nijeveners scoorden er met name in de eerste helft lustig op los. De scoringsdrift zorgde voor een 20-6 ruststand. In de tweede helft werd er een beetje gas teruggenomen en mochten ook de Amsterdammers flink scoren. Maar onder aanvoering van André Kuipers, die twaalf maal de korf wist te vinden. Speelden de Nijeveners de wedstrijd rustig uit met een 34-23 eindstand als gevolg.
Foto's: Hery Borrink.