Handballers E&O hard onderuit in Volendam

HANDBAL - De heren van het Emmer E&O hebben zaterdagavond een fikse nederlaag geleden bij Volendam. Het werd in sporthal Opperdam 37-25.
De Emmenaren, die met een flink gehavende selectie moesten afreizen, konden dertien minuten lang prima partij bieden, maar daarna was er geen houden meer aan voor de mannen van Peter Portengen. De schade bij rust was al 7 punten: 17-10. Topscorer aan de kant van de E&O was Erik Huizing met zeven treffers. Leon van Schie - die op het verlanglijstje staat van Volendam voor volgend seizoen - scoorde vijf keer.
E&O verloor maar kon tevreden zijn met de overige uitslagen van zaterdagavond. De belangrijkste concurrent - Aalsmeer - verloor namelijk ook. Bij BEVO ging de regerend landskampioen met 27-26 onderuit. Als E&O weet te winnen van Aalsmeer dan is het verschil met die ploeg opgelopen tot vier punten. De formatie van Peter Portengen kan het komend weekeinde dus een grote stap zetten richting de finale om het landskampioenschap.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl