Veendam gered voor ondergang

VOETBAL - BV Veendam is van de ondergang gered. Maandagavond werd er een akkoord bereikt met sponsor Jans Norder over zijn nog na te komen bijdrage.
Daarnaast hebben ook de andere twee belangrijkste geldschieters Koos Gjaltema en Ruud Sanders een financiële injectie toegezegd. Het dreigende faillissement van de BV Veendam is daarmee afgewend.
Ook zijn alle rechtszaken tussen de club en sponsor Norder van de baan. Komende vrijdag wordt het akkoord op papier gezet. Daarin staat onder meer dat er een nieuwe organisatiestructuur komt binnen de BV Veendam. Dat betekent waarschijnlijk dat het huidige bestuur en de raad van Commissarissen plaats moeten maken voor een nieuw bestuur en een nieuwe raad.
Overigens deed Veendam ook uitstekende sportieve zaken maandagavond, want er werd thuis met 4-1 gewonnen van FC Oss. Grote man in de ploeg van trainer Joop Gall was Michael de Leeuw. Hij scoorde drie treffers. De vierde kwam van de voet van oud FC Emmen-speler René Wessels. Door de winst is Veendam gestegen naar de tiende plaats in de Jupiler Leaugue.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl