Denissen ook volgend seizoen bij FC Emmen

d3160f6c980be403c12576f2004c376e_wpicture1_1.jpg
d3160f6c980be403c12576f2004c376e_wpicture1_1.jpg
VOETBAL - FC Emmen en Hans Denissen gaan ook na dit seizoen met elkaar verder.
De optie in het contract van de 26-jarige aanvaller werd woensdagmiddag gelicht en dat betekent dat de geboren Tilburger ook na de zomer in het shirt van Emmen is te bewonderen. Voor 1 april moest FC Emmen duidelijkheid verschaffen aan Denissen en dat gebeurde dus.
Technisch manager Azing Griever: "We zijn tevreden over Hans. Hij heeft in een matig seizoen veel assists gegeven en ook nog eens veel gescoord. Hij is een volwaardige eerste divisiespeler. Natuurlijk valt er wel wat aan hem te verbeteren. Zoals hij speelde tegen De Graafschap, zo moet hij vaker spelen. In die wedstrijd was hij aanvallend en ook verdedigend een meerwaarde voor het team. Dat hoort voor hem geen uitschieter te zijn, maar regelmaat."
Denissen, die dit seizoen 11 keer scoorde in het shirt van FC Emmen, reageert tevreden. "De club is na de winterstop een goede weg ingeslagen. Ik ben hier weer een nieuwe Hans Denissen. De keuze voor FC Emmen is me heel goed bevallen. Ik ben belangrijk, scoor veel en geef de nodige assists. Bovendien heb ik het idee dat Azing Griever en Gerrit Volkers in staat zijn om van Emmen weer een topclub te maken in de Jupiler League. Of ik die garanties heb gekregen? Nee, garanties heb je niet in het voetbal. Maar ik geloof wel dat zij in staat zijn om de nodige kwaliteit te halen. Persoonlijk hoop ik dat ze in staat zijn Ruud ter Heide te behouden. Het is toch fijn als je weet dat je voorzetten worden afgerond."

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl