Nieuw-Buinen boekt knappe uitzege bij Babberich

VOETBAL - In de kelder van de hoofdklasse C boekte Nieuw-Buinen zondagmiddag een knappe 2-3 uitzege bij Babberich. Bij rust leidden de Buunders met 0-2.
Babberich had in de beginfase van de wedstrijd weliswaar het beste van het spel, maar doelman Hendrik Snijders wist de Buunders met enkele knappe reddingen op de been te houden. Na een halfuur spelen kwam Nieuw-Buinen door Jeroen Fuhler op en 1-0 voorsprong en Gerry Snip tilde op slag van rust de stand zelfs naar 0-2. Twee minuten na rust kwam Babberich op 1-2. Na een overtreding was het aan Dave de Jong om de aansluitingstreffer te maken. Hij faalde niet vanaf de strafschopstip. Nieuw Buinen liet zich niet van de wijs brengen. Marcel Smit bewees dit met de 1-3 in de 60ste minuut. Verder dan een aansluitingstreffer van opnieuw Dave de Jong kwam de ploeg uit Gelderland echter niet. Nieuw-Buinen trok de overwinning over de streep en passeert Babberich op de ranglijst.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl