FC Emmen pakt punt in spectaculair duel

VOETBAL - FC Emmen heeft in een spectaculaire wedstrijd met 4-4 gelijkgespeeld tegen FC Den Bosch.
De Emmenaren bogen in de tweede helft een 3-0 achterstand om naar een 4-3 voorsprong, maar moesten in de slotseconden toch nog de gelijkmaker toestaan.
FC Emmen begon slap aan de wedstrijd en kreeg in de eerste helft geen vat op het agressieve spel van de Bosschenaren. Door doelpunten van Paco van Moorsel en Paul Jans stond de thuisclub bij rust terecht op een 2-0 voorsprong. Direct na rust scoorde Fabio Carracciolo uit een strafschop de 3-0 en leek FC Emmen een geslagen ploeg. Maar de ploeg van trainer Harry Sinkgraven toonde veerkracht en speelde de thuisploeg daarna bij vlagen van de mat. Door doelpunten van Hans Denissen, Angelo Zimmerman, invaller Erik van der Ven en een benutte strafschop van Ruud ter Heide kwam Emmen zelfs op een 4-3 voorsprong. De overwinning was de Emmenaren echter niet gegund, want in de slotseconden bepaalde FC Den Bosch-invaller Matusiwa de eindstand op 4-4.