Duel Go Ahead Kampen en ACV gestaakt

Johan Pitstra.mp3
VOETBAL - In de hoofdklasse C is het duel tussen Go Ahead Kampen en ACV na 78 minuten bij een stand van 0-1 gestaakt. In eerste instantie werd de wedstrijd alleen maar stilgelegd vanwege onweer.
Maar nadat het onweer was verdwenen, bleek het veld onbespeelbaar.
In eerste instantie was het een gelijkopgaand duel, beide ploegen wilden graag het spel maken. Maar tot goed voetbal konden de ploegen niet komen. Maar ze konden niet tot scoren komen. Ondanks dat Kampen onderaan staat in de competitie, blijkt het een taaie tegenstander die vecht voor lijfsbehoud.
In de 56ste minuut zette Mark Marring ACV op voorsprong tegen de degradatiekandidaat. Even later barstte het onweer los en werd de wedstrijd stilgelegd. Nadat de bui over was werd er nog even gevoetbald maar was het onmogelijk om de resterende twintig minuten uit te spelen. Het veld was onbespeelbaar door de zware regenval.
Het is nog niet bekend wanneer de rest van het duel wordt gespeeld.