Sinterklaas komt vroeg bij ACV

VOETBAL - In de hoofdklasse C is ACV vanmiddag tegen de vierde achtereenvolgende nederlaag aangelopen. Op bezoek bij Berkum verloren de Assenaren met 4-1.
Het is de zesde wedstrijd op rij zonder overwinnnig.
Al na acht minuten stond de thuisploeg op een 1-0 voorpsprong. Toch speelden de Assense ploeg niet slecht in de eerste helft. Het leidde ook tot een mooie gelijkmaker, van Jan Borghuijs. Hij lopte de bal van dertig meter over de keeper. Arie Rozema en Bas Springer moesten vanwege blessures noodgedwongen gewisseld worden.
De toch al door blessure geplaagde ploeg, kwam vlak voor rust weer op achterstand. Na rust bouwde Berkum de voorsprong uit naar 4-1. ACV speelde nerveus en slordig, en gaf de treffers eenvoudig weg, Trainer Johan Pitstra zei dat ACV voor Sinterklaas speelde door de treffers eenvoudig weg te geven.
De vierde plek die recht geeft op het spelen van topklaase lijkt nu definitief buiten bereik van ACV. In de stand is ACV nu gezkat naar de achtste plaats.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl