Feestje Drentse Fiets4Daagse

DIEVER - In Café Restaurant Brinkzicht in Diever vond op maandag een feestelijke bijeenkomst plaats van de Fiets4Daagse Drenthe.
Onder leiding van voorzitter Jan Mastwijk van de Groene Land Achmea Fiets4Daagse werden de Beste Controlepost van het Jaar, de Gezelligste Pleisterplaats van het Jaar, de Vrijwilligers van het Jaar (Jan Doornbos) èn de winnaars van de VroegBoek-actie bekend gemaakt en gehuldigd.
De controlepost van het jaar bevond zich in het Informatiecentrum Delftlanden. Omdat 1.600 deelnemers aan de Fiets4Daagse in Emmen door deze nieuwe woonwijk gingen, was dit voor de gemeente een mooie gelegenheid de woonwijk onder de aandacht te brengen. Er werd een stempelpost ingericht waar behalve een gastvrije ontvangst, koffie en thee voor elke deelnemer en een 'goody-bag' klaarstond. In de tasjes zat een 'overlevingspakket' voor het fietsen zoals flesjes water en, tijdens de editie 2009, zeer bruikbare regenponcho's.
(foto's Daan Prest)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl