Loreal-speelster Kuik traint mee met E&O

HANDBAL - Inske Kuik (foto boven) traint vrijdagavond mee met E&O. De 20-jarige speelster van Loreal uit Venlo is gevraagd om volgend seizoen de selectie van de club uit Emmen te komen versterken.
De opbouwspeelster is ook lid van de Handbalacademie. Verder heeft E&O ook Sharina van Dort (foto onder) gevraagd om de gelederen van E&O te komen versterken. Van Dort mag zich verheugen op veel interesse, maar ook een langer verblijf bij haar huidige club Kwiek uit Raalte sluit ze niet uit. Een buitenlands avontuur zit er voorlopig in ieder geval niet in vanwege haar studie. Van Dort heeft wel al aangegeven te gaan stoppen bij de Handbalacademie. Maar om in beeld te blijven voor de nationale selecties is het voor haar eigenlijk wel zaak om in de top van de vaderlandse competitie te spelen. De nieuwe coach van E&O - Patrice Giron - ziet zowel Van Dort als Kuik graag naar Emmen komen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl