Fc Emmen onderuit tegen Helmond Sport

VOETBAL - FC Emmen heeft de laatste competitiewedstrijd van het seizoen verloren. Op bezoek bij Helmond Sport ging de formatie van Harry Sinkgraven, na een 0-0 ruststand, met 2-0 onderuit.
Een onterechte nederlaag, zeker gezien het spelbeeld van de tweede helft.
Voor rust viel er weinig te genieten in Stadion De Braak, maar na de thee veranderde dat direct. Helmond Sport moest winnen om de play-offs te halen en koos vol voor de aanval. FC Emmen verstopte zich niet en kreeg ook de nodige kansen.
Na tien minuten in de tweede helft kreeg Helmond Sport een dubieuze strafschop die werd gekeerd door Zeinstra. Maar achttien minuten voor tijd kwam de thuisploeg toch op voorsprong door een treffer van Johan Voskamp. Emmen toonde veerkracht en scoorde tegen, maar de goal van Ruud ter Heide werd afgekeurd. In de slotminuten speelden de Drenten alles of niets. Het werd niets omdat uit één van de counters Helmond Sport de wedstrijd besliste. Mark Höcher was de gevierde man.
Foto's Bennie Wolbers

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl