Dames E & O boeken verdiende zege op Hellas

HANDBAL - De handbaldames van E & O hebben zondagmiddag de eerste kruisfinalewedstrijd om het landskampioenschap met 25-22 gewonnen van Hellas.
Daarmee hebben de handbalsters uit Emmen zich goed hersteld van de nederlaag in de bekerfinale van afgelopen donderdag tegen VOC.
De formatie van trainer-coach Joop Fiege won na een 14-10 ruststand uiteindelijk met 25-22. De dames boekten een verdiende overwinning. Het enige dat Fiege zijn ploeg mocht verwijten was het feit dat de uitslag ruimer had kunnen en moeten uitvallen, maar niettemin kon Fiege over de gehele linie tevreden zijn over het optreden van zijn team. Op zaterdag 5 juni a.s. staat de return in Den Haag op het programma.
In de pauze van de wedstrijd in de Ben Kwijt Arena werd de nieuwe trainer voor volgend seizoen gepresenteerd. Patrice Girom wordt de opvolger van Joop Fiege die naar Hurry Up gaat. Girom komt van VFL Oldenburg, de Duitse handbalvereniging waar E en O een nauw samenwerkingsverband mee aan gaat. De oefenmeester blijft ook betrokken bij Oldenburg, waar Loïs Abbingh volgend seizoen gaat spelen. De trainer neemt enkele talentvolle speelsters mee naar Emmen.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl