Titan verslaat Fc Wolvega in nacompetitie

Overzicht voetbalwedstrijden woensdagavond.mp3
VOETBAL - Titan uit Nieuw-Weerdinge heeft in de strijd op behoud van het eerste klasserschap met 2-1 gewonnen van tweede klasser Fc Wolvega.
Wolvega heeft zondag thuis plaatsing voor de finale nog in eigen hand. FC Wolvega bereikte deze ronde door Annen in twee duels te kloppen.
Titan kwam in een dramatisch slechte wedstrijd in de eerste helft op voorsprong via Drenth. Wolvega kwam via Frits Borduin na 57 minuten langszij, maar een dubieuze strafschop een kwartier voor tijd (Kuper) zorgde dat Titan toch met een goed gevoel deze wedstrijd kon afsluiten in de wetenschap dat er nog niets beslist is. Trainer Geert Aalderink: 'Er zat totaal geen voetbal of enige lijn in. Het veld was slecht. We zijn nog lang niet verder.
Lac Frisia tegen Emmen eindigde in 1-0 door een treffer van Mollema na 75 minuten spelen. De beide ploegen uit de tweede klasse waren redelijk aan gewaagd in deze strijd om ook een plaats in de eerste klasse. De winnaars van de dubbels tussen Titan en Fc Wolvega en Lac Frisia en Emmen spelen op 6 juni de finale om een plek in de eerste klasse.
In de strijd om een plek in de zaterdag tweede klasse won SCN uit Nieuwlande met 3-1 van Loppersum. SCN scoorde tweemaal in het laatste kwartier van de wedstrijd en daarmee was promotie een feit.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl