Drentse projecten te bekijken tijdens Dag van de bouw

GIETEN - Bouwbedrijf KWS is zaterdag één van de zes Drentse deelnemers aan de Dag van de bouw; bouwplaatsen in het hele land zijn dan open voor belangstellenden.
In Drenthe is ondermeer het verkeersplein in Gieten te bezoeken, waar bouwbedrijf KWS aan het werk is. Daar wordt de gelijkvloerse kruising van de N33 met de N34 omgebouwd tot een ongelijkvloerse kruising. De N33 gaat dan onder de N34 door. Zaterdag kunnen belangstellenden zien hoe de fundering wordt gemaakt, de folieconstructies en de aparte waterhuishouding worden aangelegd.
Andere Drentse projecten zijn de aanleg van het glasvezelnetwerk in Meppel, de ontsluitingsweg De Vierslagen in Schoonebeek, het centrumplan Kloosterveste in Assen, De Bonte Wever in Assen en plan Nagtegael in Beilen.
Voor informatie over dit project en de andere projecten in Drenthe die morgen te bekijken zijn, kunt u terecht op de website www.dagvandebouw.nl.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl