Jan Luuk Stel stopt met politiek in Tynaarlo

TYNAARLO - Fractievoorzitter Jan Luuk Stel van de VVD in Tynaarlo keert na de gemeenteraadsverkiezingen op 3 maart volgend jaar niet terug in de raad.
Naast politicus is Stel ook veehouder. Hij wil zich na de komende gemeenteraadsverkeizingen helemaal wijden aan zijn veehouderij in Bunne. Daarnaast begint hij met een collega-boer een bedrijf op het gebied van alternatieve energie-opwekking. Hij wil zich daar in ieder geval een jaar lang op richten. Na dat jaar overweegt hij terug te keren in de politiek maar dan als lid van provinciale staten.
Lijsttrekker bij de komende verkiezingen is Nina Hofstra. Na Nina Hofstra staat zittend raadslid Gezienus Pieters uit Tynaarlo op de kandidatenlijst, gevolgd Mark Onur uit Zuidlaren en Trudy Wieringa uit Tynaarlo.
Eerder kondigde VVD-wethouder Johannes Frieling al aan dat hij de politiek de rug toekeert om nieuwe uitdagingen aan te gaan

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl