Familieleden Willeke Dost willen uitgebreider onderzoek in Koekange

KOEKANGE - Familieleden van de in 1992 verdwenen Willeke Dost willen dat Justitie in Koekange op het perceel van de pleegmoeder meer plekken doorzoekt.
Zo wil een tante dat een vroegere stortplaats achter de boerderij doorzocht wordt, terwijl een andere tante nadrukkelijk wijst op een bos achterop het perceel.
Vorige week deed de politie in en buiten de woning van pleegmoeder Herma M uitgebreid onderzoek in de hoop sporen van het 15-jarige meisje te vinden. Er werd niets gevonden. De pleegmoeder en haar zoon werden vastgezet op verdenking van betrokkenheid bij de verdwijning van Willeke. Inmiddels zijn de twee weer vrij gelaten maar ze blijven nog wel verdachte in de zaak. Beide tantes dringen er nu op aan op de twee genoemde locaties te graven. Of dat gaat gebeuren, kon Justitie vrijdagmiddag niet zeggen. Alle mogelijkheden die er zijn worden grondig bekeken.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl