Druk weekeinde op de weg verwacht

3ea4d761e1ce7175c125774900525ad0_wpicture1_1.jpg
3ea4d761e1ce7175c125774900525ad0_wpicture1_1.jpg
PROVINCIE - Zaterdag en zondag kan het wel eens druk op de wegen worden in verband met een aantal grote evenementen.
Vooral bezoekers aan de TT motorraces in Assen en Concert at Sea op de Brouwersdam in Zeeland moeten rekening houden met files. Dat meldde maandag de ANWB. Als de mooie weersverwachtingen uitkomen, kunnen ook de wegen naar de kust vol lopen.
Vrijdag kan het ook al druk zijn richting Assen. Veel motorliefhebbers gaan dan al op pad naar het motorevenement. Vorig jaar stonden er vrijdagmorgen al files op de A28. De ANWB verwacht ook een drukke avondspits.
Dit weekeinde is het ook druk richting Den Haag. Zaterdag is er de Veteranendag en zondag is er Parkpop in het Zuiderpark. Na afloop van de TT staat op de A28 richting het zuiden zonder twijfel de mooiste file van het jaar. Zeker doordat de viaducten uitpeilen met enthousiaste kijkers die er een heus dagje uit van maken. Maar toch, het blijft een file... En die kan dit jaar nog wel eens veel langer zijn.
Verkeer van en naar het TT Circuit Assen kan namelijk hinder ondervinden door wegwerkzaamheden. Er wordt gewerkt aan de A28, tussen de afrit Ommen en de Lichtmis.

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.