Iwema verrast publiek met oranje motor

PROVINCIE - Damen Leathers heeft een speciaal oranje getint motorpak ontworpen voor Jasper Iwema en vlak voor de eerste trainingen bleek dat ook de Aprilia en de helm is gespoten in een speciale uitvoering.
'Een combinatie van oranje en de Nederlandse driekleur. Ja, ik vind het wel mooi. Ik moet toch ook mijn land hier vertegenwoordigen.'
De kleuren rood, wit, blauw en oranje zijn dominant in het door Motorpaint Assen bedachte en ook uitgevoerde ontwerp. Tevens is opvallend het geschilderde portret van mr. TT Jaap Timmer, de man die veel voor Iwema betekend heeft, op het zitje van de Aprilia en hiermee door de jonge Nederlander bedankt wordt voor zijn steun.
De 20-jarige Iwema begint langzaamaan uit te groeien tot de trots van Drenthe. Dankzij zijn resultaten in het WK wegrace. De coureur uit Hooghalen heeft in vijf Grote Prijzen punten gepakt en dat is een Nederlandse wegracer in jaren niet gelukt.
bron: racesport.nl/ANP

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl