Wijzigingen beloftenteam Fc Emmen/Heerenveen

d92581ec1ed78972c125775900348204_wpicture1_1.jpg
d92581ec1ed78972c125775900348204_wpicture1_1.jpg
VOETBAL - Ook het gezamenlijke beloftenteam van Fc Emmen en Sc Heerenveen heeft de training hervat.
Het elftal, dat net als de afgelopen seizoenen weer onder leiding staat van trainer Johnny Jansen, kent een aantal nieuwe gezichten.
Middenvelder Faysal Shayesteh (foto) kwam over van FC Twente. Hij werd afgelopen seizoen verkozen tot een van de beste tien spelers uit de Eredivisie voor A-junioren. Hij tekende voor twee jaar. Ook rechtsback Enrico Patrick kwam over naar Heerenveen. Hij speelde vorig jaar enkele wedstrijden voor het eerste elftal van de Amsterdamse hoofdklasser AFC.
Naast deze twee nieuwe spelers voegt ook een aantal spelers uit de A-junioren zich bij het beloftenelftal. Ook Björn Jonsson maakt deel uit van de selectie van trainer Johnny Jansen. Vorig seizoen stond de IJslander bijna het gehele seizoen aan de kant met blessures. Verder valt op dat de Braziliaan Pedro Beda - na zijn mislukte avontuur bij de eerste selectie van Fc Emmen - nog steeds deel uitmaakt van dit beloftenteam.
Verder zijn na anaderhalve week meetrainen met de eerste selectie ook Diederik Bangma, Rico Wolven, Johnny de Vries, Luciano Narsingh en Richard Stolte naar het beloftenteam gegaan. Fc Emmen hoopt nu op de komst van Bart de Groot, Johnny de Vries en Richard Stolte.
(bron Sc Heerenveen)

Heb je een nieuwstip, nieuwe informatie óf heb je een foutje gespot? Stuur een bericht, foto of filmpje via WhatsApp of mail de redactie.