FC Emmen scoort tien keer tegen Bargeres

VOETBAL - FC Emmen heeft de eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het komende seizoen met 0-10 gewonnen. Traditioneel was zondagamateurclub Bargeres (3e klasse) de tegenstander.
Onder tropische omstandigheden werd het duel gespeeld. FC Emmen had als extra handicap dat de selectie nog te smal was. Van de zestien spelers vielen twee (Steven de Blok en Kevin Görtz) geblesseerd af waardoor er nog slechts veertien beschikbaar waren. Scheidsrechter Holties hield het bij tachtig minuten en twee extra drinkpauzes, maar het bleef voor spelers en publiek - toch nog altijd met zo'n vijfhonderd opgekomen - bijna niet te harden.
Bij rust stond het 0-6, door treffers van Ruud ter Heide, Hans Denissen en Michel Poldervaart. Alle drie scoorden ze twee keer. Na rust brachten Ter Heide en Poldervaart hun totaal op drie en zorgden Tjaronn Chery (foto) en Sjors Paridaans voor de andere goals.
Trainer Sinkgraven liet de van FC Twente gehuurde Tjaronn Chery de hele wedstrijd spelen en de andere aanwinst - Kay Velda - werd alleen in het tweede bedrijf ingezet.
(foto's Bennie Wolberts)

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl