Jonge Drent houdt vol tijdens Nijmeegse Vierdaagse

ROLDE - De 12-jarige Mark Kocks uit Rolde heeft de eerste dag van de Nijmeegse Vierdaagse goed doorstaan. Samen met zijn oma wil de jonge Drent vrijdag de finish bereiken na vier dagen lopen.
En hij is er nog steeds van overtuigd dat het hem gaat lukken. Wel was de eerste wandeldag volgens Mark Kocks een zware dag. De jongen en zijn oma waren extra vroeg vertrokken. De eerste uren waren volgens Mark lekker koel, maar daarna werd het toch wel erg warm, vooral als de wind ontbrak. Toch hebben Mark en zijn oma de dag goed doorstaan. Wel werden verschillende mensen onwel, zo zag Mark dat drie mensen met een ambulance werden afgevoerd.
Op woensdag zijn de Drentse oma en kleinzoon om 7.30 uur vertrokken, voor een nieuwe dag vol gezelligheid, feest en natuurlijk wandelen. Het wordt opnieuw een warme dag, maar Mark is er van overtuigd dat hij ook nu samen met zijn oma de finish zal bereiken.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl