Heren E&O hopen nog op Deense hoekspeler

HANDBAL - De handbalheren van E&O staan aan de vooravond van een naar verwachting lastig seizoen.
De prestatie van vorig jaar - verliezend finalist in de strijd om de landstitel - herhalen lijkt een utopie en gezien de kwaliteit die E&O is kwijtgeraakt in de personen van Joeri Verjans, Remco Hagen en Jan Gerald Mulder is het halen van kruisfinales misschien wel het hoogst haalbare.
Toch weigert de nieuwe trainer van E&O, Arthur Langendijk (overgekomen van HARO Rotterdam) te geloven dat zijn ploeg er zoveel zwakker op is geworden. "Natuurlijk hebben we vooral met Joeri veel kwaliteit ingeleverd, maar daartegenover staat wel de terugkeer van een aantal spelers die vorig seizoen niet tot nauwelijks hebben gespeeld. Met Niek Bezoen, Sonnie de Jonge en Maarten Lueks weer helemaal fit hebben we best een aardige ploeg. Bovendien is Jan Gerald Mulder wel bereid om ons te helpen wanneer de nood aan de man is. Ik heb de groep nu zo'n zes keer getraind. Ik denk dat ik komende vrijdag een beter beeld ga krijgen van de kracht van dit team. Dan spelen we een oefenwedstrijd tegen Quintus, dat zich deze zomer aardig heeft versterkt."
Op de transfermarkt had E&O de afgelopen zomer weinig succes. Één speler maakte de overstap naar Emmen, namelijk Niek Kuik die overkomt van Loreal uit Venlo. Verder hoopt de club nog op de komst van een Deense hoekspeler, al lijken de financiële eisen van de persoon in kwestie - Lars Sörensen - voor E&O aan de te hoge kant.

💬 WhatsApp ons!
Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of video via WhatsApp: +31651568886 of mail naar redactie@rtvdrenthe.nl